Paloma
Celada Rodríguez
Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición
Madrid, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (4)
2019
-
Coagulation, Thrombogenesis, and Insulin Resistance Markers in Increased-Cardiovascular-Risk Subjects Consuming Improved-Fat Meat Products
Journal of the American College of Nutrition, Vol. 38, Núm. 4, pp. 334-341
2016
-
Effects of improved fat meat products consumption on emergent cardiovascular disease markers of male volunteers at cardiovascular risk
Journal of Physiology and Biochemistry, Vol. 72, Núm. 4, pp. 669-678
2015
-
Impacto del consumo de productos cárnicos con calidad grasa mejorada sobre marcadores antropométricos e ingesta de nutrientes en voluntarios con riesgo cardiovascular elevado
Nutricion Hospitalaria, Vol. 32, Núm. 2, pp. 710-721
2014
-
Effects of improved fat content of frankfurters and pâtés on lipid and lipoprotein profile of volunteers at increased cardiovascular risk: A placebo-controlled study
European Journal of Nutrition, Vol. 53, Núm. 1, pp. 83-93